labonorm_logo.svg

Labonorm is de ideale partner voor de inrichting van jouw labo. Al meer dan 30 jaar kan je bij ons terecht voor jouw laboratoriummeubilair. 
Dankzij onze know-how en hoogstaande kwaliteit zorgen wij voor de perfecte inrichting van jouw laboratorium.

 

Graag inspireren we je met ons vernieuwd laboratoriummeubiliar en onze recente realisaties. Naast onze projecten met laboratoriummeubilair, kan je ook de projecten op maat van Labonorm terugvinden onder onze realisaties.

Realisaties in de kijker

Bedrijfskeuken

EDC Van Marcke

Kortrijk

Producten in de kijker

Labokasten op plint

Tafel type VM

Tafels

 

Bij de tafel type VM vormen de kasten de basis van de tafel. Dankzij de gesloten opbouw is de tafel zeer onderhoudsvriendelijk. De kasten zijn voorzien van een plint, waardoor water en andere ongewenste stoffen onmogelijk onder of in het laboratoriummeubilair kan terechtkomen. 
Je kan kiezen om de kasten volledig te laten doorlopen of een zitnis te integreren.

Nieuws

Onze producten zijn volledig vernieuwd. We hebben twee types labotafels aan de collectie toegevoegd en hebben onze kasten in een nieuw jasje gestoken. Benieuwd naar onze vernieuwde collectie?

Inrichting labo mouterij Boortmalt

14/08/2019

Labonorm richtte het labo van de mouterij Boortmalt in. Voor de greepjes van de onderkasten gebruikten we hetzelfde kleur blauw als in het logo van Boortmalt. Bewonder hier het resultaat!

Inrichting EDC Van Marcke

12/08/2019

Het volledig nieuwe gebouw van Van Marcke, het EDC, is een zeer aangename werkplaats geworden. Labonorm stond in voor de productie en plaatsing van het meubilair op maat: vergadertafels, keukens, badkamermeubilair, dossierkasten en lockers. 

Zomerverlof 22/07 t.e.m. 09/08

03/07/2019

Labonorm zal gesloten zijn van maandag 22 juli t.e.m. vrijdag 9 augustus. Fijne vakantie toegewenst!