labonorm_logo.svg

Over ons

Van Marcke Groep

Labonorm maakt deel uit van de Van Marcke Groep en is sinds 1983 actief in de verkoop van labomeubilair. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een  team van gemotiveerde en ervaren vakmensen.

In de sterk transformerende labo-sector is ons bedrijf een vaste waarde op het vlak van innovatie en duurzaamheid.
Zo is ons machinepark  in 2015 volledig vernieuwd (Industrie 4.0) en produceren wij sindsdien het badkamermeubilair voor de firma Van Marcke. We trachten hierbij de duurzaamheid zoveel mogelijk te integreren in ons bedrijfsproces.  Zo  is ons labomeubilair volledig PEFC gecertificeerd.

Onze missie

We vinden het belangrijk om steeds de beste kwaliteit aan te bieden en zoeken naar de beste oplossing voor onze klant. Ons doel is om een labo te creëren waar mensen graag in werken. Wij hebben een passie voor innovatie en perfectie en streven naar een maximale klantentevredenheid. We leggen hierbij een grote focus op efficiëntie en design, en hebben oog voor detail. Elk project is bij ons uniek.

Onze sterktes

Wij realiseren projecten op maat en zoeken steeds naar gerichte oplossingen voor elk nieuw laboproject. Wij staan in voor zowel het ontwerp, de productie als de installatie van het laboratoriummeubilair. Wij beschikken hiervoor over een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, zowel op vlak van producten als op vlak van materialen, afwerkingen en systemen. Dankzij onze sterktes garanderen wij de perfecte inrichting van jouw labo.